Αναζήτηση

Το DNA μας

Ποιοι Είμαστε

Το NP Pharmacy ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Ψαθά και ανήκει στον όμιλο NP Labs, που διακρίνεται εδώ και χρόνια στο χώρο της λειτουργικής ιατρικής, έχοντας έτσι στο DNA του έναν εντελώς διαφορετικό και πρωτοποριακό προσανατολισμό.

Με βάση την εκτεταμένη επιστημονική γνώση και εμπειρία, αποστολή μας είναι να κάνουμε κάθε πελάτη να αισθάνεται μοναδικός και να απολαμβάνει στο έπακρο κάθε στιγμή της ζωής του, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις και προϊόντα που στοχεύουν όχι μόνο στην αντιγήρανση αλλά και στην καλή γήρανση, αντιμετωπίζοντας ολιστικά (εσωτερικά και εξωτερικά) τη φυσική διαδικασία της γήρανσης, σε κάθε στάδιο της ζωής.

Πιστεύουμε ότι η γήρανση είναι μια διαδικασία με την οποία πρέπει να νιώθουμε καλά, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Και στόχος μας είναι η βέλτιστη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της ευεξίας και της φυσικής διαδικασίας γήρανσης, παρέχοντας εξειδικευμένες γνώσεις, εργαλεία, συμπληρώματα και ειδικά προϊόντα όπως βιοϊσοδύναμες ορμόνες, που θα μας βοηθήσουν να απολαμβάνουμε και να χαρούμε την κάθε στιγμή της ζωής. Το φυσικό κατάστημα NP Pharmacy λειτουργεί από το 2006 στο Χαλάνδρι.

Οι αξίες μας

Εξειδίκευση:

Εξειδικευόμαστε στις ολιστικές λύσεις anti-aging και well-being καθώς και στην παραγωγή γαληνικών σκευασμάτων (εξειδικευμένων προϊόντων λειτουργικής ιατρικής) προσαρμοσμένων στις προσωπικές ανάγκες των πελατών μας, στο δικό μας εργαστήριο.

Ανθρωποκεντρική φιλοσοφία:

Εστιάζουμε στον άνθρωπο και τις ανάγκες του και όχι αποκλειστικά στην επιστήμη.

Γνώση:

Με μεγάλη εξειδίκευση στο μοντέλο της λειτουργικής ιατρικής, εστιάζουμε στον προσωπικό, γενετικό και βιοχημικό τρόπου ζωής και κατασκευάζουμε προσαρμοσμένες λύσεις για τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας.

Ολιστική προσέγγιση:

Υιοθετούμε μια σφαιρική αντίληψη για την υγεία του οργανισμού, λαμβάνοντας υπόψη τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό μας.

Νικόλαος Ψαθάς

Ο Νικόλαος Ψαθάς είναι ο ιδρυτής και CEO του ΝP Labs που ειδικεύεται στην λειτουργική ιατρική καθώς και του NP Pharmacy. Ηγέτης στον τομέα του Compounding Meditation, o N. Ψαθάς διαπρέπει ως φαρμακοποιός, ερευνητής και λέκτορας. Εκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ σε φαρμακεία που ειδικεύονται στην αντιγήρανση με τη χρήση βιοϊσοδύναμων ορμονών, πεπτιδίων και άλλων πρωτοκόλλων αντιγήρανσης και κατέχει πιστοποιήσεις και πτυχία τόσο στον τομέα της αντιγήρανσης όσο και στην λειτουργική ιατρική.

Είναι μέλος του ΕSAAM, WOSAAM, A4M, IFM, IACPRX και βασικός ομιλητής στα παρακάτω συνέδρια:

  • ΑΜWC
  • MEC
  • ECOPRAM
  • DYO Anti-Aging Forum
  • Anti-Age Expert International School.
Top
Το επιλεγμένο προϊόν προστέθηκε με επιτυχία