Αναζήτηση

Erbozeta Zeta Colest για τον Έλεγχο της Χοληστερόλης 30caps

Erbozeta Zeta Colest για τον Έλεγχο της Χοληστερόλης 30caps

SKU: 5200040134054
Συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα.

17,28

Άμεσα διαθέσιμο

Wishlist
Wishlist

Περιγραφή

Erbozeta Zeta Colest για τον Έλεγχο της Χοληστερόλης 30caps

Το Erbozeta Zeta Colest είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με Red yeast rice (ρύζι κόκκινης μαγιάς), guggul (φυτικό σκεύασμα που παρασκευάζεται από το κολλώδες κόμμι του φυτού Commiphora mukul), πολυκοσανόλες και σιλυμαρίνη, που συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων. Το Red yeast rice ( ρύζι κόκκινης μαγιάς), χάρη στην περιεκτικότητά του σε μονακολίνη, συμβάλλει στην ομαλοποίηση των επιπέδων της ολικής χοληστερόλης, της LDL χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων. Επιπλέον, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Ειδικότερα, η μονακολίνη αναστέλλει την συνθετική οδό παραγωγής της ενδογενούς χοληστερόλης, μειώνοντας έτσι τη συγκέντρωσή της στον οργανισμό.
Οι πολυκοσανόλες συμβάλλουν στη μείωση της συγκέντρωσης της ολικής και της LDL χοληστερόλης στον ορό και στην αύξηση των επιπέδων της HDL. Συμβάλλουν επίσης στην αναστολή των αθηρωματικών βλαβών, στην πρόληψη της υπεροξείδωσης της λιποπρωτεΐνης και αναστέλλουν την συσσώρευση των αιμοπεταλίων τόσο σε υγιή όσο και σε άτομα με υπερχοληστερολαιμία.
Το Guggul δρα διεγείροντας τον ηπατικό μεταβολισμό. Βοηθά στη μείωση των επιπέδων της VLDL και της LDL λιποπρωτεϊνης , ενώ αυξάνει τη συγκέντρωση της HDL λιποπρωτεϊνης. Έτσι, συμβάλλει στην προφύλαξη από καρδιακές παθήσεις που οφείλονται σε αθηροσκλήρωση.

Η Σιλυμαρίνη, το τυποποιημένο εκχύλισμα σπόρων γαϊδουράγκαθου, αναπτύσσει μια αποτελεσματική προστατευτική δράση στο ήπαρ και με αποτέλεσμα την αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων. Περιορίζει τη διείσδυση τοξικών παραγόντων στα κύτταρα, μειώνει την αντικατάσταση των λιπιδίων της κυτταρικής μεμβράνης, αναστέλλει την υπεροξείδωση και διεγείρει τη σύνθεση του RNA με αποτέλεσμα την βελτίωση των διαδικασιών αναδόμησης των ηπατικών κυττάρων.

 

Οδηγίες Χρήσης:
1 κάψουλα την ημέρα, κατά προτίμηση το απόγευμα. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

 

Συστατικά:
Red Yeast Rice, Milk thistle, Guggul, Policosanols from Saccharum officinarum.

Επιπλέον πληροφορίες

Μάρκα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Top
Το επιλεγμένο προϊόν προστέθηκε με επιτυχία
.
23629|Erbozeta Zeta Colest για τον Έλεγχο της Χοληστερόλης 30caps