Αναζήτηση

Lamberts Zinc Plus Lozenges Με βιταμίνη C και πρόπολη

Lamberts Zinc Plus Lozenges Με βιταμίνη C και πρόπολη

SKU: 5055148403799
Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής περιέχει καραμέλες με γεύση μέλι και λεμόνι οι οποίες λιώνουν στο στόμα ώστε να παρέχουν σταδιακή απελευθέρωση Ψευδαργύρου, Βιταμινών C & Β2 και πρόπολης στον βλεννογόνο του φάρυγγα.

13,50

Άμεσα διαθέσιμο

Wishlist
Wishlist

Περιγραφή

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής περιέχει καραμέλες με γεύση μέλι και λεμόνι οι οποίες λιώνουν στο στόμα ώστε να παρέχουν σταδιακή απελευθέρωση Ψευδαργύρου, Βιταμινών C & Β2 και πρόπολης στον βλεννογόνο του φάρυγγα.
Ο Ψευδαργύρος και η Βιταμίνη C συμβάλλουν* στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ η Ριβοφλαβίνη συμβάλλει* στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των βλεννογόνων.

• Η Βιταμίνη C είναι σε μορφή ascorbate, και όχι σε μορφή ασκορβικού οξέος (ascorbic acid) , ώστε να διατηρείται ουδέτερο το ph του στοματικού βλεννογόνου και να μη
προκαλείται βλάβη των δοντιών.
• Ο Ψευδάργυρος είναι σε μορφή μορφή κιτρικού ψευδαργύρου (Zinc citrate) γιατί η μορφή αυτή είναι περισσότερο διαλυτή και απορροφήσιμη από τους βλεννογόνους.
• Οι καραμέλες αυτές είναι κατάλληλες για παιδιά και για ενήλικες που βρίσκουν δύσκολη τη κατάποση καψουλών και ταμπλετών.
*(Ευρωπαϊκός Κανονισμός 432/2012)

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 108262/17.12.2014. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

 

Διατροφικές πληροφορίες Aνά καραμέλα
Βιταμίνη C 30mg
Ψευδάργυρος (ως κιτρικός ψευδάργυρος) 2mg
Πρόπολη 2,5mg
Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2) 0,35mg
Μέλι 25mg

Ταμπλετοποίηση με: Γλυκαντικές ουσίες: Σορβιτόλη & Ξυλιτόλη, Δεξτρόζη, Γεύσεις: Μέλι, Λεμόνι* και Πορτοκάλι*, Βιταμίνη C (Ασκορβικό οξύ), Διοξείδιο του Πυριτίου, Στεατικό Οξύ, Στεατικό Μαγνήσιο, Κιτρικός Ψευδάργυρος, Εκχύλισμα πρόπολης, Ριβοφλαβίνη.

 

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Χρόνος αφομοίωσης: Διαλύεται στο στόμα. Δοσολογία:

    Παιδιά: 3 καραμέλες ημερησίως.

Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

    Ενήλικες: μέχρι 7 ημερησίως.

Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

 

Αλλεργίες: Καμία.

 

Προφυλάξεις: Η υπερβολική χρήση μπορεί να προκαλέσει υπακτική δράση.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

 

Λευκή στρογγυλή καραμέλα με γκρι στίγματα και γεύση μέλι και λεμόνι

Συσκευασία: 100 Κωδικός: 8284

Επιπλέον πληροφορίες

Μάρκα

Κατηγορίες

,

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Top
Το επιλεγμένο προϊόν προστέθηκε με επιτυχία
.
19845|Lamberts Zinc Plus Lozenges Με βιταμίνη C και πρόπολη